Topkwaliteit LED-verlichting
Winkelmand 0

Retourneren

Kan ik een bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling annuleren, zolang de bestelling nog niet door ons verzonden is. Het bedrag dat u betaald heeft ontvangt u terug en maken wij binnen 14 dagen aan u over.

Terug naar inhoudsopgave

Kan ik de bestelling retourneren?

Klanten van Verlichting for All hebben na levering van de bestelling een herroepingsperiode van 14 kalenderdagen. Als klant kunt u uw bestelling dan zonder opgave van reden binnen 14 dagen ontbinden. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden. U kunt de bestelling retourneren tot 14 dagen vanaf het moment dat u gebruik heeft gemaakt van ontbinding.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen. Wij verzoeken u vriendelijk het factuurnummer, (eventueel) de reden voor het retourneren, alsmede uw telefoonnummer te vermelden. Wij nemen dan contact met u op om de retournering verder af te handelen.

U kunt de bestelling zelf retourneren naar onze winkel in Uden. Het is ook mogelijk om de bestelling op uw adres door onze koerierdienst te laten ophalen voor ā‚¬ 6,95. Verlichting for All zal het door u betaalde bedrag, exclusief de eventuele verzendkosten voor het retourneren, aan u terugstorten binnen 14 dagen, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Voor het terugbetalen van al betaalde bedragen hebben wij uw bankrekeningnummer nodig.

Terug naar inhoudsopgave

Het product is in beschadigde of defecte vorm bezorgd. Wat moet ik nu doen?

Indien het door u bestelde product in beschadigde of defecte vorm is bezorgd, zorgen wij ervoor dat de bestelling gratis door onze koerierdienst op uw adres wordt opgehaald. Vervolgens ontvangt u zonder meerkosten een nieuwe bestelling van hetzelfde product of dezelfde producten. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op zodat we dit voor u in orde kunnen maken.

Terug naar inhoudsopgave